Molersko gipsarski radovi - Žunić team - Radno vreme: Ponedeljak - petak: 08:00h - 16:00h, Sububota: 10:00h - 15:00h, Nedelja: Neradimo

Miloja M. Vasića 13,

21000 Novi Sad, Srbija

Drugi o nama

Želim da Vas pohvalim i da Vas izdvojim iz mora molersko gipsarskih firmi. Moram da Vas pohvalim da ste jedna od najboljih firmi iz te oblasti.
Svaka čast, samo tako nastavite. Sve preporuke.

Realno najbolja gipsarsko molerska ekipa. Profesionalci u svom poslu, cene su im jako pristupačne, sve su odradili maksimalno korektno i po dogovoru.

Moleri broj jedan, definitivno. Svaki detalj što smo se dogovorili su ispoštovali, svi rokovi na vreme odrađeni. Po meni najbolja molerska firma milion posto.

Žunić team karakteriše kvalitet i vrhunski tim majstora. Respekt za sve momke iz ove firme. Već par godina ih angažujemo i svaki put nas oduševe. Samo tako nastavite.

Želim da dam svaku moguću preporuku za ove momke. Prvi put smo sarađivali i mogu reći da ćemo i ubuduće. Cena, kvalitet, ljubaznost, stručnost majstora. Bez i jedne zamerke.

Najtoplija preporuka ako želite da Vam fasadu radi tim Žunič. Angažovali smo Vas pre par godina i došli smo da Vas iskreno pohvalimo kada samo videli Vaš sajt. Samo tako nastavite.

Domaćinski odnos prema klijentima, kvalitet vrhunski i na nivou, cene su pristupačne za svakoga ko renovira stan, kuću kao i mi. Definitivno Vas ne želimo menjati jer ste najbolji. Preporuka.